Wednesday, May 13, 2015

Selamat Hari Ibu

As-salam dan selamat pagi..


Thanks Iris....




Muhammad Asiff mai peluk2 cium mamanyaaa..
pastu suruh riba dia macam baby..
hahahaha..
baby tua dah ni...

tapi semalam Muhammad Asiff p lawatan 
ke BOMBA Putrajaya...
dapat hadiah saguhati pertandingan mewarna..
alhamdulillah...tidak kusangka..

tapi aku macam ragu-ragu ja...
betoi ka budak ni dapat hadiah saguhati pun ni..
sebab dia kalau mewarna memang fail..hahahhaa..

agaknya rezeki dia semalam dapat ni..

hadiahnya beg sekolah,
 pastu set mewarna ada kaler macam2 jenis..

pastu dah balik rumah,
 set kaler tu dia sedekahkan kat kakak dia..
aku dah agak dah dia akan bagi kat kakak iris,
sebab kaka iris tu dok pegang lama ja tengok kaler2 tu
jeles lah tu..

Muhammad Asiff memang pemurah orangnya..

semoga kekal menjadi anak anak yang soleh,
 beriman dan pemurah...
aminnnn...



Muhammad Asiff gambar tengah...
terima kasih teachers di Bondamama Bijak IQ Putrajaya...

11 comments:

  1. wahhh asiff so sweet bagi mama kad..hihi....cantik dia tulis..
    bakat terpendam kot abg Asiff menang saguhati melukis tu lyn.. manatau malu nak tunjuk depan mama..haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Atie, kad tu Iris yang buat, Asiff ni bab seni selalunya kelaut..hahahhaa

      Delete
  2. Dasyatlah Asiff!!. Siap dpt beg lg!!. Tahniah!.
    Mesti rajin berdoa la tu.. sbb tu murah rezeki.. alhamdulillah.

    ReplyDelete
  3. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Oh ya, di sana anda bisa dengan bebas mendowload music, foto-foto, video dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete
  4. Tahniah utk Muhammad Asiff ..ada bakat trpendam tu...mama dia jer yg tak tau sbb tu dpt hadiah :)

    ReplyDelete

.