dari 18 haribulan sampai 25 haribulan ni dapat makan free kat opis..
sebab jadi auditor iso..makan pagi dengan lunch..
jadik..lunch hari ni..taraaaaaa
masak lemak ikan kering dan nenas + ayam goreng berempah + sambal belacan dan ulam-ulaman.. pinggan aku yang nasik banyak neh...melepak dengan suriani... |
licin liappp... |
perghhh...dari jauh dah bau makanan macam sedap..bukak2 penutup..
(nampak sangat aku orang pertama yang makan, sebab tukang bukak penutup)
waaa...sedapnya....
dah lama tak makan...tak jadi makan dengan sudu garpu,
belasah pakai jari jemari mungil aku ni..
next week, lepas 25 haribulan buleh la buat timbangan berat badan ++ check kolesterol...
amboi diaaa sedap no! lapaq ni oi.. hehe
ReplyDeleteMona..mmg sangat sedap..macam makan kat umah kenduri pulak rasanya..huahuahua...saja nak bagi hampa lagi terliuq...hahaha
ReplyDeleteamboi puan syalinda...licin...
ReplyDeletesu, nampak macam kelaparan sangat kan..kahkahkah
Deletewow penuh pinggan..kikiki..
ReplyDeleteRita, seb baik pinggan tu kecik, kalo lagi besar, lagi banyak la aku bubuh..hahahaa
DeleteMai audit kat sek kak Liza lak. Sedap nampak melantak. Haha... Setakat naik 2kilo tu xpa lagi, sbb muka maintain cun, Linda. Haha
ReplyDeletekak liza, baru first taim jadi auditor iso, risau kot nanti auditor yg dapat ncr..hahahaa... naik badan satu hal, nanti darah tinggi tu yang risau..tapi makan tetap makan..sedapp
DeleteLemak ikan kering dgn nenas!!?? Oh tidak!. My favourite tu Linda.
ReplyDeleteHarus akan I buat juga minggu depan ni nanti, bubuh cili padi byk2..mesti meletop!
MM, sama la favourite linda jugak..sedap sangat caterer tu masak.. meletop betoi kalo bubuh cili padi banyak2..kekekekee
Deleteterbaik hihi...jimat kos..
ReplyDeleteNorizan J, memang jimat ahh makan free seminggu ni..jimat 50 hengget..kekekeke
DeleteI suka gang ngan tukang buka periuk, i malu2 kuceng. hahaha
ReplyDeletehahahahaa... takpa, malu2 kucing pun, sebab dah ada ketua tukang buka periuk..hahaha
DeleteSedap2 makanan tu...lagi sedap klu makan free..hehe..takpe pembuka tudung makanan lah plg best..ambik bau dulu..hehe:)
ReplyDelete