Wednesday, February 9, 2011

anak2 ku

iris dan sepupunya harith

pulun makan jagung bakaq

nak jugak dok dekat2 ngn harith

ini si putih

nama panggilan manjanya adalah cik putih...putih dak..kakakaka

ibu si harith @ kak ipaq aku

ini gigi asiff.. kakakaka.. gigi rabbit

5 comments:

  1. Sedapnya jagung bakar... lama tak makan.

    ReplyDelete
  2. weh, si putih ngn iris tuh mcm nak sama je muka... besaq dah anak dara ko linda, ishhh aku ni tgh berusaha ni buat anak, ko doakan jugak yer...

    mana thau sok sok, kita jadi besan ;) perghhhh angan2 cayalah....

    ReplyDelete
  3. mmg sedap..siap dok tggu pakcik tu bakar jagung berzaman.. makan ditepi pantai kuala perlis

    ReplyDelete
  4. hany, mmg ramai org cakap muka cik putih ngn iris ada iras.. biasalah sepupu kan..
    ko berusaha..insyaallah ada rezki nnt dapat. sementara takder lagi ni baik ko enjoy dulu puas2..kekeke.. weh, cuba try g check kat O&G kat Annur Bangi... Zaharah menjadik ja kat citu

    ReplyDelete

.