Tuesday, August 23, 2011

lagu raya berkumandang

pagi tadi langit gelap ajer..pastu hujan lebat..hari ni aku sampai opis b4 7.30 pagi.. awai la jugak dari hari biasa.. kalo dak, berlari2 naik tangga sebab nak ligan punch card dari kaler merah.. kkekekekee...

hari ni sangat bersemangat nak menyudahkan kerja-kerja yang boleh dibereskan.. alhamdulillah banyak yang sudah setel.. tapi banyak jugak yang incoming tuuuu... huuuuuuuuuuuu..baru nak beraya dengan tenangnya..
tak po la..buat la sikit2 sampai abis..heeeeee...

weuu..tak sabaqnya nak beraya.. asik dengaq lagu raya ja ni kat opis..best2...
malam ni aku nak buat aktiviti kemas rumah.. nak vacuum and mop segala..hehehehe..
semangat nehhhhh..

tak dapat kulupa la pagi tadi masak sahur angel hair (spagethi yang kuruih2 tu)..masak goreng2 ja...gila masinn..hahahahhaa.. kesian aku ..penat2 masak ketung ketang kat dapur tu..pastu masin.. hahahahaa...
nasib la kan.. lepas ni kena hati2 la time nak bubuh garam tu.. hurmm..kena di up kan lagi skill memasak..heeeee...
hurmm agaknya sebab spageti tu masin kot aku awai ja siap nak mai keja hari ni.. hahaha..

okeh la..jom sambung kerja...........lalalalala..
balik kampung..oooo balik kampung..oooo balik kampung..hati girang....


2 comments:

  1. tu la truih ilang mood..last2 bancuh milo makan dgn biskut jaa dua2 orang..hahahaa

    ReplyDelete

.