Thursday, October 4, 2012

hari bekerja..

hari ni pakcik rela tolong guide aku parking kereta bagi betoi..
awai lagi, tak pukul 7 lagi time tu...
kahkahkahkah..side parking...
seb baik ada pakcik rela tu..tak dan aku nak ucap terima kasih,
 pakcik rela tu laju ja p tang lain..terima kasih banyak2 pakcik rela...jasamu dikenang...
haihh...tak lepas2 lagi ni parking..ingatkan okey dah...

hari ni dan esok aku kerja, husband aku pulak cuti...
isnin depan baru tadika anak2 aku bukak...
susah jugak kan kalau tadika tutup, kalao ada bibik okey jugak..
tapi tak mungkin la aku nak amek bibik..
biaqlah budak2 tu kat tadika jaaa...
okeh..selamat hari khamis...
kerja la rajin2 okey...
bubbyeeeeeeeeee

2 comments:

  1. Replies
    1. ada budak kena sakit kuku tangan mulut ...tu yang kena tutup seminggu..huwaa

      Delete

.