Wednesday, December 9, 2015

mengantuk

as-salam..

last week Iris kena denggi, aku pulak suspected...
doktor suh aku masuk ward..
tapi aku cabut balik umah ..huaaa..takut...

alhamdulillah minggu ni semua dah legaa..
terseksanya dugaan demam sakit badan bagai ni,

dah lega demam, datang pulak penyakit gatai2 kat tapak tangan n tapak kaki...
haihh rasa nak jerit2 ja...
hahahaha...


ni dah setel semua ni.. dah kenapa datang penyakit mengantuk yang amat sangat ni....
asal ralik sikit mula lahhh aku tersengguk-sengguk..

okey.. aku rasa nak lena ni depan pc.. helppppppppppp

8 comments:

  1. Linda... patut lah diam ja..
    Mona pon sama, pesyen gatai tapak tangan tapa kaki.. tp garu taktau nak garu tang mana.. rasa nak reyau ja sebab malam paling gatai. Bencilah aedes nih! menyampah.hmm

    ReplyDelete
  2. Mona...betoi gatai gila tapak tgn n tapak kaki ..mmg tobat la demam denggi ni..kat umah asai nampak nyamuk mmg kami ligan sampai dapat..geram punya pasai

    ReplyDelete
  3. salam Lynda... lama sungguh tak keudara... Alhamdulillah dah sihat semua nya.. dugaan tu...
    jgn tidoq!! nti bos nampak... hahhaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. wslm atie, tu la atie, blog bersawang..ihihi

      Delete
  4. lorrr siannya weh kena denggi..alhamdulillah semuanya dah bertambah sihat kan..ke sebab terlebih sihat hang mengantuk pulak kikikiki (jgn marahhhh naaaa)

    ReplyDelete
    Replies
    1. keynote...mmg terlebih sihat ni..wakakaka..
      hang bila due weh?

      Delete
  5. I pun aritu tetiba ngantuk yg amat kat tempat praktikal.. sbb per%&d. Sib baik la boss buatkan kopi.. segar kejap Linda.

    ReplyDelete
  6. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete

.