Friday, May 4, 2012

makan-makan

 legaaa...boleh rest kejap..
walaupun berdenyut-denyut kepala otak aku arini..
petang2 ni pulak kena prepare report maklumbalas bagai..
tapi disebabkan esok dah hari jumaat..meluap-luap semangat nak menyudahan kerja..
yeahhhhhhhhh..esok nak gi jenjalan walaupun duit gaji dah tinggal seposen...
kahkahkah...lantaklah aku dah letih ngadap pc ni..
nak jamu mata aku ni tengok benda2 yang menghabiskan duit pulak..
setakat jamu mata jaaaa..huhuhu..
pulusnya dah yilekkk!!

okeh...nak cerita nih..pagi tadi opis aku buat potluck..
meraikan big2 bos super duper vip kat bahagian aku ni..
beliau akan menunaikan umrah..
pastu sambut skali besday dia.
pergh..makanan macam2 ada..lontong, kueyteow, sandwich, 
buah, air macam2,kuih2 muih bagai lagi..
memang kenyang abis lah..korang layan lah gambar aku dan kenkawan..
gambar makanan tak byk pun sebab gambar aku buruk dengan makanan2 tu..
tu pasai aku tak boh dalam blog..keji dak..kakakakaka..
apapun gambar2 ni lah nanti melepaskan kerinduan aku pada kawan2
 bila aku cabut dari sini...huhuhu...
ni lah cikyu a.k.a fara ayue merangkap geng kongsi gelap aku kat opis..cikyam ilang kemana ntah time2 nih..

ni kuih sedappp..ketayap

gambar ni jerr nampak muka aku kecik sikit a.k.a mcm kurus..sebab kabur2 skit kan..

ni kek hari jadi..sedap betoi kek ni..

tengok..aku macam gergasi kan..diorg tu kurus2 genit2 belaka..jelesnya akuu..yang tudung merah belah kiri tu PA bos..
yang tudung biru tu cik norms, jaga multimedia dengan si fara ayue..

ni ala2 buat control cun..huhuhu...kamera ni la aku dok racun laki aku suruh belikan..

ha..ni la team mate aku yang cantik manis..lemah lembut orangnya.. bab2 integrate sistem bagi dia..tip top..
hish tembam pipi aiii..

kesimpulannya..setelah tengok gambaq2 ni..
nampak gayanya aku kena mulakan diet ekstremm..
huwaa..
macam mana oii nak kecikkan pipi tembam aku ni..
bukan takat pipi aja...lemak sana sini..
huhuhuhu








10 comments:

  1. Kurus camni pun nak diet lg? Nanti tinggal tulang... :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. kak liza niii..salah tengok orang lah tuuu!!!

      Delete
  2. amboi pn syalinda...sempat lagi bergambar...huuhuu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. suraya, kalau dh si fara yang bawa kamera, memang bergambar sakan la aku..hahahahha

      Delete
  3. Apa yg gergasinya?. I tengok ok je..
    Kalau kurus sgt pun nanti org ingat kita menjeruk rasa plak.

    ReplyDelete
    Replies
    1. MM, betulka tak nampak mcm gergasi..kekekekekee

      Delete
  4. Syalinda cantiknya ko, first time cik ina tengok gambar ko berdepan cam ni.sumpah cantiknya ko. gambar kat profile tu lain sebab tak nampak jelas : )

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cik Ina, terima kasih di atas pujian menggunnuung iteww..sebab tu lah saya nak kena himpun duit beli kamera DSLR, dengan kamera tu ja nampak muka macam cun sikit..kakakakaa

      Delete
  5. salam kenal... wah, ada makan2 ya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ogyep...salam kenal kembali..ya ada potluck tuuu...

      Delete

.