Monday, June 18, 2012

salahkah aku?

depa ni suka ngendap aku!!!
ngendap pulak time aku tengah berblog..
hahahahahaha..
time aku dok pulun busy tanak ngendap..menciiiiiiiii laaaaaaaaaaaa...




12 comments:

  1. sape tu puan syalinda???kene hati2 ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. geng2 belakang sana tu ha..ader jer tak puas hati kat aku.. kang aku hempuk keje aku bagi kat diorg baru diorg tahu..arhh tensiiiii...

      Delete
  2. biase la linda... meh tuka cni meh...cni kubikel tinggi...xde org nak ngendap...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rita, tempat aku ni tinggi juga kubikel, tapi nak juga lompatt2 tengok aku yang jelita ayu comel lagi rupawan ni..hahahahaha

      Delete
    2. wah..semangat betul lompat2 sbb nk ngendap...tu mmg sebok jage tepi kain org la tuh... geram btul ngn org suke cari pasal ni...

      Delete
    3. hahahahahahaa...lepas ni kalo depa baca entry aku, kompem tak ngendap aku dah..hahahahaa

      Delete
  3. kalau lelaki.. tu kes nak ngorat.. tak kesahlah wife orang ke tak.. yg penting cun.. kalau pompuan.. tu kes dengki, jeles.. tak bleh nengok kita senang..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kak iena, kadang2 tu nak jer melazer...tapi pikirkan rakan se opis..last2 biarkan saja..tapi geram pulak, ayat2 yang dilemparkan tu pedih ja hati mendengarnya

      Delete
  4. Hang perli ja ngendap2 apasal nak pinjam duit ka.kekeke.cemuih kan dgn org yg bz body nak tau ja apa kita buat.aku pun merasa gak.lg la sedara sndri.sdgkn kita ni buat hal sndri ja.ssh jd org santekk ni.tetibe!hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. budak2 opis aku ni mmg takleh tgk aku laju menaip keyboard ni..ada ja syak wasangka..hanginnn ja hakuu...

      Delete
  5. Dia minat kat you kot Linda...kekeke..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kakakakaka MM..okey jugaklah anggapkan begitu..next time mesti dia tak ngendap2 lagi..hahahaha

      Delete

.