Friday, August 3, 2012

yeah...abis dah dejavu

akhirnya Bazli dapat kawen dengan nadira..
tapi macam pelik2 sikit dan tak berapa logik..
buleh ka 2 3 kali transplan jantung??
pastu cepat ja dapat penderma jantung!!
kahkahkah...
dah tau cerita tak brapa logik, aku dok tunggu tengok lagi...
part best bila mak Bazli mai serang nadira kat spital..mmg pedih la ayat tu..
tapi ayat2 tu memang sesuai untuk si nadira tu kan...
haihh..janganlah ada pempuan perangai gitu dalam dunia ni..
kena ikut kepala dia ja..kakakaka..
so cerita lepas ni macam takmau tengok..satgi mesti melekat aku kat tv..
tapi rasanya si nazeem othman tu belakon jugak kan..dengan neelofa..
tetiba terminat kat lakonan mamat tu...
hehehehe..

yeayyyyyyyyy esok sabtu..syoknyerrrrrrrrrrrrr...
hari ni aku mai keja husband hantaq..
sebabnya pagi tadi si iris buat perangai tanak bangun tidoq..
dahla time tu dh 6.35 pagi dah..
tu tak termasuk dia nak buat drama time mandi lagi..
siap dok baca2 gambar kat berus gigi lah..nak mengeja pun time tu jugak..
nak tukaq berus gigi lain lah..
macam2 lagi, siap buat muka garfield malas lah..
adoii anak dara bertuah ni..
dah la mama iris ni kena gerak awai dari umah, kes ketaq drive..
seb baik laki aku memahami..hahahahahaa
dia ja hantaq hari ni, tapi of cos la lambat petang ni aku balik umah..
esok dah plan nak p jalan tar, nak beli baju teluk belanga abah asiff dan asiff..
tapi budak2 ni wajibulghunnah tak leh bawak lah kan..
hampa dua duduk nursery la esok naa...
jumaat..jumaat...cepatlah sabtu..
okey ar, jom pesudah kerja, 
next week part nak confirm requirement sekali lagi dengan user..
seminggu la dok bertapa dalam meeting room tu..
harap2 kali ni sukses belaka..ameennn


16 comments:

  1. bes ke cite tuh? rmai jugak org dok apdet FB ngn blog psal cite tuh. Aku ofkos la xtgk sbb taim tuh tgh dok berebut dgn Aniq yg nk tgk katun.

    beh nyer g sopping. aku xg pom lg. tgu pak depa blk. bru bleh berbelanja sesuka ati. pak depa baya. Hahahaha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. citer tu best la jugak, sebab tu aku jadi penunggu setia..kakakaka...

      pak depa balik biler wei, sian ko sensorang bersama anak2..

      Delete
    2. xde la sengsorg. adek badik aku ade. cume, xleh nk mintak mcm-mcm la. hahaha.

      Delete
    3. hahahahaha...nak mintak macam2..mmg kena tggu bapak diorang..

      Delete
  2. lepas ni cite neelofa ke??alamak tak minat nye dia berlakon..kaku...huhuhuu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah, dok tengok iklan, cun dah cun dah, tapi lakonan macam kureng2 sket..kakakaka

      Delete
  3. tak minat jugak neelofa berlakon...kaku harap seksi jer lebih...

    ReplyDelete
    Replies
    1. betoi2...harap sheksi ja lebih kan..kekekekke

      Delete
  4. syalinda..

    cer tengok kisah yang sepatutnya ditayangkan kat Tonton.. coz Erma Fatimah sendiri mintak maaf kat penonton sebab ending dia cam semalam.. hehehe.. kak ina dah tengok ending satu lagi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kak iena, tak sanggup nak tgk ending yang satu lagi, sbb org kata sedih ending yang tu, sedih kat bazli gamaknya kot..huuuu

      Delete
  5. best yek cite tu...x sempat nak follow la...heheh...ada masa boleh tgk di tonton

    ReplyDelete
  6. Mass, best citer tuh...walaupun kadang2 nampak macam mengarut..hahahaha

    ReplyDelete
  7. salam syalinda...xbape negok citer ni sbb sibuk dok depan juadah berbuka :D


    Klu berminat dgn pemanggang ajaib murah....hingga hari raya sahaja!....PM k.atie ya

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam kak atie,insyaallah nanti nak usha2 pemanggang ajaib akak..selamat berpuasa kak atie..

      Delete
  8. sampai sekarang kita tertanya2 jangtung baru sapa yang masuk dekat nadira.. penamat yang macam tak logik.. :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Myvitrd, itulah pasal, ntah jantung sapa ntah depa bubuh kat nadira tu

      Delete

.