Wednesday, August 29, 2012

akak cantik..

suasana di pejabat aku ni masih sedih2 punya mood..
kemarin akak opis aku meninggal dunia..accident on the way nak mai keja..
akak tu selalu balik lambat dengan aku sebelum aku drive sendiri neh..
3 tahun lebih dok menemankan aku balik lambat..
dia slalu balik lambat, katanya kalau balik on time pun, jalan jem...
dia selalu panggil aku "syali"...uwaaaaaaa...
rindunya kat kak ros..
asal ada barang baru mesti mai tayang dok kongsi cerita...
kawan2 opis memang terasa kehilangan dia...
arwah orangnya baik, lemah lembut, seingat aku, dia tak penah marah orang...
senyum 24 jam...
kami kat opis panggil dia akak cantik..

semoga arwah ditempatkan dikalangan orang2 beriman..
ameen...

4 comments:

  1. inalilah..semoge arwah di tempat di tempat org2 yang beriman..

    ReplyDelete
  2. eksiden yg dekat pinggiran putra tu ke? Al Fatihah... Semoga dia berada dikalangan org beriman.

    kwn taska aniq pun ade meninggal day before raye hr tuh. eksiden jugak. Sayu jek tgk gamba dia di FB taska.

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah rita, yang kat desa pinggiran putra tu

      Delete

.