Monday, November 12, 2012

anak-anak dan grill umah

mandi kolam sebelum asiff kena chicken pox

punyala suka

baju mandi ni beli kat giant..hahahah

tengok tu, excited abihh

ni belakang umah yang aku tambah tu

ni ha grill sempoi..

harap takdaklah perompak berkenan..amenn

ni gambaq masa balik raya aji aritu kat umah aku..asiff dan selimut takdapat dipisahkan
selimut merah belakang tu selimut iris..
yang boboi dua orang lagi tu Haris dan Babap anak abang aku kat Penang..
aku bubuh gambaq2 dulu belah awai2 entry..
hehehe..
gambar lama ni...
actualy, lepas mandi kolam tu, esok harinya..
asiff kena chicken pox..
tataulah bejangkit kat tadika ka kat kolam..
alhamdulillah dah sembuh lepas 3 minggu bercuti..
lani turn kakak dia pulak..dah mengering dah..
mandi kolam kat pusat kejiranan presint 11..dekat foodcourt tu..
bersih betul laa kawasan ni..
kalau tak silap aku, iris kena bayaq seringgit,
asiff 2 tahun masuk free..
tapi kena pakai baju renang..
baju renang beli kat giant murah2..kekekekee...

aku ada uploadkan jugak gambaq grill umah aku..
sempoi2 jaa, budget tak brapa banyak wei..
takat hak mampu ja..alhamdulillah la setel dah..lepas ni kisah lampu kipas pulak..
sikit2 buat apa yang patut..
yana, usha2 umah aku sama naaa...



16 comments:

  1. syoknya nanti bleh pindah umah baru! seronok no.. takpa.. banyak habis duit sbb nak spend kat umah sendiri takpa.. nnti puas hati.. kita gak seronok :D

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. nanti hang pun mesti ada punyaa...Tie dah balik shah alam ka?

      Delete
  3. Grill tu buat rumah nampak luas :-)

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. thanks suraya, tang tu ja yang mampu..yang lain mahai2 gilaaa...

      Delete
  5. Dah kering skrg parut2 chicken pox diorang tu kan Linda?
    Biarlah kecik2 kena, dah tua kena mcm I....sakitnya yg amatt..
    Hanya Allah je yg tau.

    ReplyDelete
    Replies
    1. MM, yg adiknya dh sembuh sepenuhnya, yg kakak ni tak berapa kering lagi...tula, lega kena masa diorg kecik2 ni, nnt dh masuk sekolah tak kena dh la kot...
      tu la kalo jadik time besar2 ni mmg sakit kann

      Delete
  6. Replies
    1. aliya, tataula sebenaqnya terkena jangkitan kat mana..uhuhuhu

      Delete
  7. mcm lebaq ja rumah hg.brapa x brapa tu?bestnya dah ada rumah.

    ReplyDelete
  8. salam...nak tanya..berapa ye kos pasang grill cam tu untuk satu rumah?kalau boleh, bagi sekali ngan contact person ye...thanks

    ReplyDelete
    Replies
    1. bley call Eric 013-3889077, lupa2 ingt dah kosnya, kena tgk balik invoice,grill tu dalam 3.5K rasanya, tapi saya campur skali ngn buat pintu blakang.. cuba call2 eric tu, buleh kawtim dgn dia, senang berkira...dia akan ukur satu umah nnt, kalo byk tingkap and sliding door mmg up lagi la harga, umah saya takder sliding door..

      Delete

.