Thursday, November 7, 2013

Salam Khamis

as-salam...

pagi ni bangun tidoq, mata merah....
huhuhuhu...tapi bila sampai opis, ilang pulak merah dan gatalnyaa..
baru nak mc sakit mata kononnya
digantikan dnegan selsema pulak..
bersin tak brenti2...huwaaa..
pastu mulalah meleleh hingus...
baru 3 hari makan vitamin C...keekekekeke...
shaklee okey...sustained release...
mulai sekarang, 
takmo dah dok makan supplemen lain..selain shaklee..
cewah2..bukan nak promote pun..walaupun aku jadik dealer, tapi tak pernah menjuai pun..
dok makan sendiri ja pun..
alhamdulillah...ada jugak manfaat yang aku percaya pasai shaklee ni..mestilah gla shaklee...
jadik lepas ni...in shaa allah aku akan jadi pengguna setia shaklee..umur pun dah 30 tahun dah..
haruslah memikirkan suplemen yang sesuai..vitamin untuk kebaikan diri sendiri...

haihh..tak abis2 bersin lagi niiiii...meleleh2...udahlah satgi meetinggg...
maunya dok dengaq sora aku bersin jaaa..nasiblahhhh...lepas tu kita sebarkan virus..
kahkahkahkah..

okeylah...
selamat hari khamis..
jangan lupa petang ni Love You Mr Arrogant
 dah episod last..yeahhhhhhhhh...


7 comments:

  1. nasib baik la duk jauh...kalau tak dengan ai sekali is jangkit...
    salam khamis...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kuya...boleh jer buat jahat gi meround round belah sana....buleh mc ramai2..big bos tadak...kahkahkah

      Delete
  2. Nasib baik selsema tak dpt disebar melalui internet.... kalau tak, takut I nak singgah Linda.... :D
    Moga cepat sembuh, esok dah Jumaat dah... pastu weekend kan nak nyoping2, kata nak buat cupcake...tak syok la klu selsema.

    ReplyDelete
    Replies
    1. MM...yaaaa..kena cepat lega ni..banyak aktiviti di hari sabtu dan ahad..
      arap2 jadik la aktiviti mengecup cake...kekeke.. selamat berhujung minggu MM

      Delete
  3. Get well soon, I heard banyak pasal Shaklee ni, tapi so far bleum berkesempatan untuk try lagi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. TQ Nastyna...shaklee tu sbg supplement....boleh la try vitamin2.. ada jugak untuk pregnant dan masa pantang.. nanti usha2 laa..boleh gugel2..kekekkee..try usha blog doktor ni..totinx.com

      Delete
  4. Salam.K.atie doakn semoga cpt sembuh ya...

    ReplyDelete

.