Monday, August 18, 2014

Masih beraya

as-salam ...

macam sibuk ja aku ni...
lama ja rasa tak update blog sejak last entry aritu..
haih...
sebenarnya masih dok study lagi...
study pasai kerja2 di opis..
lepas bersalin nanti, balik dari cuti, vendor tak dak dah untuk maintain sistem ni..
jadi baiklah berguru habis habisan dulu..
huwaaa..risau haku..
tapi toksah pikiaq sangat..yang penting lani,
timba ilmu biaq melimpah ruah..
kandungan dah masuk 33 weeks...
semoga nanti selamat semuanya...amin..

banyak jugak kerja2 sampingan yang perlu dibereskan sebelum bercuti panjang 3 bulan nanti..
harap2 akan setel...

apalagi nak update ni..
terasa macam nak makan laksa...again..and again..
hahahaaa..
malam ni nak ajak husband pi cari laksa sedap kat 
food court presint 9 tu laa..
last week, opis buat jamuan raya..
order laksa dari situ..
memang sedap wehhh....meleleh ayaq liur aku ni..

okeylah..
nak update progress untuk miting petang ni pulak..
lemau ja rasa arini..
rasa macam mimpi2 jaaa mai kerja hari ni..hahahahaa

4 comments:

  1. Kira nak ulang makan laksa lah tu Linda.. sedap sangat tu :)

    ReplyDelete
  2. Masa pregnant ni la timenya bleh manja2 dgn somi.. kan Linda.
    mintak makanan apa pun sure dia bawakkan.

    ReplyDelete
  3. Salam, boleh tak dptkan no org yang jual laksa P9 tu? Tq.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wsalam CT, ni nombornya 012-9111576, Kak Shimah

      Delete

.