Wednesday, January 28, 2015

Jom beli Koleksi Tudung Online Terkini!!!

As-salam...


Macam lama sungguh tak berblog...
kikikiki..

sesungguhnyaaa diri ini tersangatlah buzy wehh...
masa dalam cuti bersalin okey lagi..3 bulan cuti..
syok tak terkata...
tapi bila dah start kerja...perghhhh...penat gilaaa..

sesungguhnyaaa rasa masa tu 
sangat mencemburui hakuuu...
bangun di awal pagi...tidoq dah la lewat..
bangun 3 kali susukan Zara...
dah mai kerja, memang buzy gila lately ni...

balik kerja sampai umah..kalau Zara okey.. aku masak..
pastu sambung buat kerja umah pulak..
perghhhhhhhhhhh...takdannnnnnnnn..
cuti hujung minggu basuh baju lipat baju and iron baju...
berbakul-bakul macam tak habih2...
huhuhuh.nak pi jalan2 pun payah 

apatah lagi nak pi shopping bagai...huhuhu
risiko betoi lani nak bawak anak2 keluaq..
kang ada yang hilang..
Asiff dahla lasaknyaaa ...risau weii...
si kecik Zara ni takmau duduk dalam ring sling tu..
kena dukung..
nak p terjah sale pun payah..
aku ni nak beli tudung hari tu..

aritu mata melekat kat tv tengok iklan zalora...
wahhhhhhhh...bila buka website zalora...
ada juai tudung la weiiii..
ingatkan juai baju dengan kasut jaa...
ketinggalan jaman dah haku..

nasib baik buleh shopping tudung online terkini....

wahhh...ada Ariani, Najjah, Sugarscarf bagai Jelita Sara 
Ariani ni kalau sale kat Bangi tu ramai gila orang nak bersesak-sesak dalam tu....
memang best la pakai Ariani,Najjah, 
Sugarscarf, jelitasara ni sebab
setiap helai koleksi tudung dari diorang ni
 memang amat berkualiti tinggi...
daripada material yang berkualiti dan memberikan keselesaan yang ideal kepada si pemakai 
sepanjang pemakaian...memang best...
rasanya fabric kain tu kan sedap ja rasa bila kita pakai..
Corak2 pun cantik sangat weh...
lani kan kaler terang-terang, bersinar-sinar..
jadi berseri-seri la orang yang pakai..
macam aku..(perasan)

hampa perasan dak sejak akhir-akhir ini,
 makin banyak rekaan tudung kat pasaran.
 Masing-masing berlumba-lumba hasilkan rekaan tudung yang terkini dan trendy.
siap berbatu-batu..blink sana blink sini..
nak pi melekat kat butik tudung jenuh la aku..
mau keriauu sakan anak dara tecik tu
 kalau takdapat bau aku..

seb baik buleh shopping tudung online semua jenis tudung kat satu tempat ja...

yang penting,
 pakai tudung biaqla tutup bahagian2
 yang sepatutnya menjadi aurat kita..
walaupun dah macam2 jenis rekaan unik macam shawl...
dah jadi instants shawl la bagai.. 
tapi fungsi utama tudung 
untuk tutup aurat tu masih dikekalkan..
jadi kita wanita2 muslimah ni 
masih boleh bergaya anggun dengan
 corak2 dan warna yang cantik2 bagai ni...
tudung tu pulak buleh kita tarik sampai tutup dada..
kalau yang shawl tu la..
aku macam best pulak pakai shawl2 ni..

dah macam duta tudung pulak haku ni..
wakakakkaa...

tapi serius...shopping online memang sesuaii sangat
untuk orang yang macam aku...
yang mempunyai kekangan masa..
anak berderet-deret
 dan tak mahu tersekat dalam kesesakan lalu lintas..

 apalagi ..jommm membeli-belah kat ZALORA Malaysia.

 kat ZALORA ni 
kesemua koleksi tudung memang berkualiti tinggi 
dan dijamin menepati citarasa ..
bukan takat tudung...
segala bagai baju muslimah pun ada...legaaa...
Apa tunggu lagi weiii....jom...

penghantaran pun percuma... terus ke depan pintu umah..atau terus ke opis memasing...

kalau macam tak cunn atau tak puas hati ker
 buleh pulang balik pun secara percuma dalam tempoh 30 hari selepas tarikh beli..
tapi macam semua cun-cun jaaa..
jom layan tudung-tudung kat bawah ni..
semua dari Zalora wei...

macam nak beli semua jaaaaaa...cantikkk weii..
misti macam cun ja kalau aku pakai..ngehngehngehhh...





 




























8 comments:

  1. baru nak kata.. duta tudung ka apa nih.. hahaha... nasib baikkk update blog.. ingatkan tak naik keja lagi.. heheee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mona..mask kerja awai bulan 1 ritu...lupa habih password pc bagai..
      kahkahkah..tu baru 3 bulan cuti..

      Delete
  2. Hang punya entri ni mcm sponsor by zalora je kakaka.ptt la cepat turun weh. I is jelessss

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha..pandai ko teka...
      aku ni memang makan vitamin B ni kasik cargass..

      Delete
  3. aku ada lg voucer zalora yg takleh pakai utk barang diskaun..tp mslahnya barang kt situ semua ada diskaun..ate cane?

    ReplyDelete
    Replies
    1. kahkahkah...tunggu time takdak diskaun..
      kalau agak2 tanak voucer tu sedekah2 la kat kawan2 yang memerlukan neh..kikikiki...

      Delete
  4. Tu dia....dia punyaa promote tu mmg ala2 duta fesyen..hg beli semua tudung dlm gambaq tu ka weh...

    ReplyDelete
    Replies
    1. keynote..promote ja lebih ni..hahahahaa..

      Delete

.