Wednesday, January 14, 2015

Kambing owhh kambing

As-salam...


ni nak bagitau...

sapa2 nak order kambing panggang/lamb chop kot...
boleh email aku..

syalindajohari@gmail.com atau
wasap 019-3056516 / 019-2784522

boleh COD untuk area Putrajaya dan disekitarnya... 
untuk pembelian secara pukal boleh bagitau awal 2 hari untuk penyediaan stok.



harga untuk 250g = RM10.00
harga untuk 500g = RM19.00
harga untuk 1kg =   RM36.00

seriussss sedappp...murah pun murah...
nak masak just letak atas kuali, tak payah bubuh minyak..
lagi bagus letak dalam pemanggang ajaib...
takkan menyesal lahhh ...
rasanya pedas2 blackpepper...

cepat dimasak sedap dimakan...daging ni dah dimarinate...
lembut sangat, 
jangan risau sapa2 yang pakai gigi palsu tu...
sesuai jugak di makan dengan nasik....


10 comments:

  1. wahhh.... ini klu ada kat Sabah mau gak order buat en suami...peberet dia menu kambing.. haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. atie..kalau dekat2 sini boleh la linda hantar..hahahaha

      Delete
  2. Weh ni ready stock ka? Kalau aku p on da dot dpt x? Hang kemain yer nege kambeng gitu ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hani, kalau 250g tu Ada jer stock Kat umah haku...

      Delete
  3. wah..bstnya..najib mesti suka ni weh..bak mai satu!hat mana2 pun xpa weh...hehehe

    ReplyDelete
  4. salam linda, kaknoor dari brunei pun tingin kalau dkt nak jugak order kmbing ni fav sangat..

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam kak Noor...kalau datang sini roger2 kak..hihi..jauh brunei nunnn

      Delete
  5. Confirm sedap ni. Nampak pic pun dah tau.
    Dah menceburi dunia Biz ye Linda. Bagus2!.
    Moga terus sukses. Rezeki baby.

    ReplyDelete
    Replies
    1. MM, baru berjinak2 jer ni...hihihi..
      TQ MM...

      Delete

.