Tuesday, September 13, 2011

duit raya anak-anak.

aku nak carik ubat dalam handbeg sebenarnya.. pastu bukak la bahagian berzip tu..
zasssssssssss.. tengok-tengok ada sampul-sampul2 duit rayaaaaaa.. baru teringat..itu adalah duit raya pemberian adik beradik aku dan ipar.. haaaaa...aritu tak kira pun yang nih..
tatau dok tersembunyi tang tuu...

alhamdulillah...buleh laaa topup beli susu budak2..
hahahaha.. tak senonohh...
tak dooo laaa gitu...
nak p beratuq pulak kat tabung haji nanti.. aku kalo bab2 nak p menyimpan duit ke bank, lagi2 lepas musim raya ni, haruih amek cuti sehariiiiiiiii.. 
cover segala urusan yang tak setell..

di kala server tengah down ni, ada jugak penyejuk hatii...

cepatla hari jemaattt... nak cuti2...lepak2 di rumah sambil mencuba resepi baru.....
last sunday aku berjaya buat apam dot..dot..tak la nak brapa dot sangat..
yang penting abes dikerjakan suami dan anak-anak..
aku letak inti nutella.. kekekekee...laju ja abis kalo buh inti cekelat..
hurmm..


takdan nak snap gambaq...sebab habis cepat..
coittt..perasannn..sila jangan percaya..hahhaaa
takdan nak snap gambaq sebab anak dara dan anak teruna tu pun sibuk nak buat apam jugak..
naik pening kat dapur..sampai kena kunci pintu dapur..haihh

esok dah khamis..yeaaa......jumaat cotiiiiiiiiiiiiii...

7 comments:

  1. huwaaaaaa... rabu kah esok?? salah haribulan betoi la aku nehhhhhh.. hahahahahhaaaa...

    hahahhaaaaa.. lambat lagi la nak cutii ..huuuuuuuu

    ReplyDelete
  2. aku pon dok konpius dah time baca tadi.. hehe..

    ReplyDelete
  3. hahahhaaa.. punyalaa takmau tgk kerusi meja kat opis ni dah.sampai silap hari.hahhaa

    ReplyDelete
  4. awat tak huluq skit kt dapo jln p11c/8 neh...hehehe

    ReplyDelete
  5. hahahaa.. nanti aku hulur ikut pintu depan.. hahhaa

    ReplyDelete

.