Monday, April 8, 2013

dinner time

dok menunggu incik suami tersayang ni baru sampai umah..
ni kira awai la ni sampai umah..
dahla sabtu ahad asik kerja jaa 24 jam..
bak kata iris, "abah kerja sebab nak bagi duit kat mama"
yooor lah tu nakkk...
uwaaaa..ayat macam mama dia ni mata duitan..
mana iris belajar ayat gini, jangan kasik tokMah dengar sudahh...
satgi tak pasai tak jadik menantu kesayangan...huuuuuuu...
abah kerja kuat untuk iris dan asiff..
mama pun kerja kuat untuk iris dan asiff
( aku ni kerja kuat sangat ka..kompiusss..kakaka..kompemm tak)
hari ni menu dinner adalah...
telur bistik, ayam goreng kunyit, sup campurr..
taraaaaaaaaaaa... 
*
*
*
semuanya aku p tapau kat food court presint 11 tu...
kekekekekekeke...
memang payah la nak kayoo kalau lebih banyak menapau dari masak sendiri..
tapi hari ni macam letih jaa..huhuhu..
agaknya sebab training kat opis tu..
training "joomla"..
training tak la teruk pun, tapi best sangat cikgunya ajarr..
terhibur kami semua..
teringat time training kat kkm dulu..
dengan cikyam..
cikyam, hang ingat lagi dak ayat pokcik brahim??
jangan derhaka dengan cekgu!
kita kan selalu dok buat step dulu dari cikgu,
pastu kalau error, mulalah menggagau merata..
hambek sebijik kena ayat power dari pokcik brahim..
hahahhaha...

okeylahh..jom makannnnnnnnn....sambil2 dok pikiaq idea nak bisness ni...
sapa2 ada idea meh kongsi..
wassalamm..

5 comments:

  1. Bebudak mmg mcm tu Linda, niat dia nak sejukkan ati kita..

    Idea bisnes?. Jahit tudung ala Fareeda, upah utk jahit je dah mahal skrg ni.. ratus2. ;D

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul la MM, kena p kursus menjahit dulu nehh..

      Delete
  2. joomla cam pernah dengar...

    ReplyDelete
    Replies
    1. pembangunan laman web..ko dah terer takyah p kursus

      Delete
  3. meh rumah aku soh tie ajaq... hehehe..

    mmg betuah la iris... pandai pujuk.. sejuk ati hang.. ekekeke

    ReplyDelete

.