Thursday, July 18, 2013

Cuti Raya

as-salam...selamat petang...



haii semua...selamat berpuasa...

pagi2 tadi kami di pejabat dah isi perancangan cuti...

dengan yakinnyaaaa aku tick cuti dari 5 Ogos sampai 14 Ogos..
hebat dak aku???
kalau pasai cuti akulah juaraaa kann..hahahaha..

lepas isi perancangan cuti, truih isi permohonan cuti...bagi kat bos

cuti siap2, nanti ujung2 bulan 8 ni,  in shaa allah akan kena oustation sakan..
so, baik kita bercuti-cuti sakan dulu sempena hari raya aidilfitri...

tadi, training lagi aku, dan  akan sampai petang okey...
buat kali pertamanya kursus kat sini yang aku tak paham apamendanyaaaaa...
"imputation", "weighted data", "blow data" dan macam2 lagi yang aku blank!!
huwaaa..susah hati wei kalao tak paham..
dah la tu, taktau nak tanya soalan apa..walaupun apa satu tak paham..
malam ni kena stay back study dengan jayanya sampai paham..
rasa nak rebus minum ayaq ja dokumen2 urs, fds bagai ni...

lepas ja dapat rehat, teruih ajak member pi tapau makanan kat bawah..
makanan untuk berbuka okey...hahahaha..
pukul 12 tengah hari dah sampai cafe bawah menapau..
menapau dalam keadaan yang kepala otak dok pikiaq statistik bagai tu menyebabkan
aku menapau dengan penuh ghairahnyaaa!!!
total semuanya 20 hengget...
tu pun siap nak beli kuih raya ..
nasib baik ada lagi kesabaran...


dengar2 orang gomen akan dapat bonus setengah bulan gaji..
kira okey dah tuuu kalau dapat..amin..mintak2 la dapat sungguh!
nak2 raya ni leh la wat duit minyak dengan tol..

okeylah aku nak pi masuk training balik nih..
semoga bab2 petang ni aku paham dengan jayanyaa!!
aminnn

4 comments:

  1. yay! Mona pon juara cuti 5 - 16 Ogos.. muahahaha .. nak bawa Hafiy datang sini ..cuti sekolah kan :)

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. kak liza, alang2 balik jauh..biaq lama2..hehehe

      Delete

.