Saturday, January 28, 2012

berehat..

anak2 baru nak terlelap..
hadoii..macam nak patah pinggang aku hari ni..tak sempat nak duduk2 rest..
bertuah betoi anak2 ku sayang.
hari ni lunch sempat buat masak lemak kobis+bayam+badek jagung, ayam goreng, sambal belacan, ikan gelama masam goreng dan sambal sardin..


okeylah setakat ni saja..tetiba si dara pujaan ni dah bangun..
huhuhuuuuuuuuu..tak dan nak blogwalking..

6 comments:

  1. Badek jagung tu aper weh. Taktahu lak aku. Ke aku panggil lain eh?

    ReplyDelete
    Replies
    1. hany, aku rasa korang panggil putik jagung kot...hahahahahaha

      Delete
  2. Masak lemak + sambal belacan... mmg menu paling best. Apatah lg klu ada ayam goreng. Esok nak tiru gak la menu Linda ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. MM, memang ngam la kan masak lemak ngan sambal belacan.

      Delete
  3. sibuk sungguh mama mlinda kita..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kak liza, sibuk sebab husband takdak 2 hari, kalo tak boleh seimbang kerja2 menjaga anak.hahahaa

      Delete

.