Monday, January 14, 2013

hari isnin

kenyangnya...
aku baru balik dari perjumpaan dengan big2 bos..
habis tadi, ada jamuan makan mee goreng..
kenyang sampai petang neh..
alhamdulillah..

kat bawah ni gambar2..layankan jer...hehehee..
gambar bawah ni, asiff dah dapat baju seragam sekolah..
alhamdulillah pagi ni dua2 orang tak buat hal..bangun elok ja mandi semua...
alhamdulillah...good boy and good girl sayang mama dua orang neh...
moga jadik anak soleh dan solehah...


lepas siap2, tengok tv dulu, sementara tunggu mama pulak siap!!

ni gambar last2 week, main kat taman

sengeh tak hengat...

dua2 beskal dia kongker

budak paling takut nak belajaq berenang

ini over excited..abah ajaq renang2
tengok bunga aku..ada 21 kuntum, macam nak patah dah rantingnya..lebat bunganya

ni masa kuar dengan cikyam dan cikyue jumaat lepas...nampak macam cekgu dak??
ada duit lebih nak ja buat lasik..huahuahauaa...

setelah hampir 6 tahun menjadi soulmate...semoga jodoh dipanjangkan..
dalam suka dan duka kita bersama..



20 comments:

  1. amboi, romantik nye..hehehehe...pn syalinda best ada hero & heroin, dua2 dah besar lagi la senang..lagi satu comey bunga...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la sue, ko bila lagi nak tambah?hehehee....zahraa dah besar dah..heeee...dah boleh jaga adik..

      Delete
  2. Linda! ada officer mona dia buat lasik.. cost 8k. pitam.. tapi, memang takyah teropong la nak cuci muka lepas tu.. hehe.. yang bos mona, dapat free dia takmo buat sbb dia takut! hahaha ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. disebabkan kosnya yang mahai, tu yg pikaiq sejuta kali..duit tarak..hahaha...bestnya kalau dpt free, kwn opis kami bgtau, tak rasa sakit pun time buat tu...dia buat kat ttdi 4K kalao tak silap, tapi 4K pun aku tetap tak mampu gak, tggu 400 la kot..hahahahhaa..

      Delete
  3. Gambar last tu yg paling mahai tu. Romantik u.. Semga kekal selamanya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. gambaq tak mandi petang2..huahauhauaa..ya kak liza, semoga kekal selamanya..aminn

      Delete
  4. Linda - Lama jugak Linda tak post gambar kat blog. Seronok pulak tengok pix2 terbaru permata2 hati Linda.

    Lasik?. Cuba mintak diskaun dgn Prof Muhaya..hehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. MM, tu la mcm lama tak post gambar..lasik dengan prof Muhaya 7K rasanya kat hosp prince court tuhh..agak2 kalau diskaun brapa la dapat ek..

      Delete
  5. 4 tahun lepas hubby akak buat lasik RM4K... sekarang dah makin mahal kot...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kak eynda, member buat kat TTDi 4K lagi buleh buat installment bulan2..tapi kalo kat tempat lain dah 7 8K..

      Delete
  6. Replies
    1. semoga tak lama lagi pacat dan Ti akan dapat rezeki yang satu itu..aminn

      Delete
  7. comel anak2 awak...dah besar..:)
    salam kenal, singgah follow sni #89 ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Atie, salam perkenalan...
      thanks jadik follower ek..

      Delete
    2. hahahaa...saya tak buat entry baru pun lagi...thanks sebb rajin singgah...
      alhamdulillah sihat...hehehe.....

      Delete
  8. n3 yang penuh warna warni.. baru syok dah baca... hehehhehe.. jangan mare.. windu ngan linda yg sweet..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ni yg makin semangat nak berblog nehhh...

      Delete

.