Monday, January 21, 2013

salam isnin

as-salam semua...
apakabar semuanya...
sudah isnin...sapa2 yang monday blues tu, pi la makan2 dulu, tapau2 makanan ka..
kekekekee...
minggu ni aku kerja  3 hari jaaaaaa...kebanyakan orang lain sama kot..
sebab khamis kan cuti...pastu jumaat aku amek cuti...sambung sampai next week..
yahuu...balik kampungggg...ooo..balik kampung....ooo balik kampung...

hari ni dan esok ada meeting di picc, macam biasa aku numpang orang ja laa..
mana berani nk ke picc drive sendiri...tengokla hari ni aku monitor jalan,
 kalo mcm okey, esok aku drive sendiri..kuangkuangkuang....
okey lah....monitor helpdesk jap..
bubbyeeeee...
selamat bekerja semuaaaaaaa....
3 hari ja minggu ni kerja..so marilah kita bersemangat waja...

10 comments:

  1. amboi...klu cuti ceria jek ko kn...
    hahaha...g picc sgt senang... lalu lebuh sentosa tuh..stret jek... pastu kona kanan bile ada bgnan tinggi yg baru tuh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kah kah kah...bab cuti aku memang tip top...mcm senang ja tu picc dr umah kiter..thanks rita

      Delete
  2. ohoiii hahaa...melampau no.. mona amik 3 hari ja.. linda direct sap sap sui! haha ..selamat bercuti.. mona pon tak sabar nak balik jumpa Hafiy next week :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mona, cuti panjang dengan harapan dan andaian raya cina dah tak amek cuti tambahan...hahahahaa..MOna mesti tak sabar nak jumpa Hafiy kan..heeheh

      Delete
  3. Replies
    1. Nastyna, sebab nak cuti tu yang riang gumbira tuu...kekekeke

      Delete
  4. Wah Linda..happynyaa!
    Seronok kan dpt balik kg menjengah org tua.. byk pahalanya.
    Ok Linda... enjoy yr day!

    ReplyDelete
    Replies
    1. MM, betoiii...sgt seronok buleh tengok muka mak ayah...esok malam balik kampung..yeaaaaa

      Delete
  5. wahhh jeless i... jumaat kamek still kerja..hehe:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. sini pun kerja juga, tp amek coti...hahhaa

      Delete

.