Wednesday, February 29, 2012

malang!!!

beratnya kepala otak aku ni.. 

macam-macam benda jadi sekaligus..

memang bagi orang lain hal kecik ja..
aku??
rasanya benda2 malang memang selalu melekat kat aku..
tak penah nak senang..
lastly kena tipu akhirnya..
rugi duit ja...tunggu punya tunggu punya tunggu punya tunggu..last2 dapat tau kena tipu..
habuk pun takdak...
agaknya ni lah balasan dosa2 aku kot..

17 comments:

  1. Replies
    1. Yana, kereta..harap2 dapat balik duit downpayment aku tu walaupun seciput...

      Delete
  2. sabar ok=)moga semua akan ok nanti..tapi ape mslah sebenarnya=)apapun doa jgn dilupakan=)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hezrina, pasal kereta.. hurmm...dah takder rezeki..

      Delete
  3. sabar separuh dr iman, anggap jerk itu sume bukan rezeki kita..


    redha dengan ujian nya..

    take care.

    ReplyDelete
  4. linda,cmne bole kene tipu?byk ke downpayment tu?salesman tu ke yg tipu?eh byk tnya lak aku ni.eh ko mesti dptkan blk linda duit tu..bkn sng kita nk cari duit org sng2 je tipu..buat report kat bos dia,syarikat tmpt kete tu amik blom?ugut dia ckp nk report polis!

    ReplyDelete
  5. meh info sket..

    bleh aku sebaq2 kat kawan..

    pakat boikot.. huhu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pacat, sila boikot kedai Perodua G.A. Trading Bandar baru bangi, Seksyen 4. mamat salesman tu makan duit kami2 4 orang ni 35K...aku lah paling sikit..ada sorg pakcik tu 17K..

      Delete
  6. cik linda, xde ke nama mamat salesman tu.... lagi detail.

    ReplyDelete
  7. Ya Allah, camna leh jadi camni Linda? Jgn biar ja, buat report. Biaq jadi pengajaran akt dia.. Anyway, sabar Linda...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak liza, tu la..tertipuu betoi..
      dok berharap lama dah nak berkereta..last2 jadi macam ni..
      nak balik beli kat perlis ja la..huhuhu..susah hati, tapi pulun dok wat kerja ja la, bagi lupa segala masalah ni..

      Delete
  8. salam...kebetulan terbaca blog ni...bulan lepas dalam mhi ada bual bicara ngan peguam...salah satu pemanggil bgtau masalah serupa mcm cik salinda..peguam tu kata walaupun salesmen tu yang punya angkara tetapi jika ada downpayment dibuat dan cek dikeluarkan atas nama company boleh fight balik...melalui tribunal pengguna..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aninymous, alhamdulillah..dapat dah balik duit..

      Delete
  9. weh,baru perasan entry hg ni.lama dah xberbelog.kesian hg.seb baik dpt bailk doit.syukurr...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ummi, perodua bagi cek, cek bank CIMB. pastu aku p masukkan kat akaun aku, maybank,..melalui mesin, aku masukkan hari sabtu..tapi tak clear pun lagi hari ni..3 hari ka tempohnyaa.. harap2 jangan dok bagi cek tendang sudahh

      Delete

.