Saturday, September 21, 2013

selamat berhujung minggu

hari sabtu yang sentiasa ditunggu-tunggu oleh aku..
hehehehe..alhamdulillah sabtu ni memang happy...
bangun pagi ceria2 belaka kecuali hubby aku, sakit gigi..
kahkahkah..bengkak sebelah pipi..
semalam ajak p jumpa dentist takmau..
ha kan.... pura2 kuat...
pastu tiap kali dia ngadu sakit la hapa laaa aku cakap,,
"aihhh tahanlahhh..abang kan kuat, takyah pi klinik"
geram tauuu!!
bengkak sebelah pipi..teruih nampak comey..hahahaa

aku nak tengok sampai bila dia nak tahan..
tua2 pun takut jumpa dentist..
mengalahkan iris!

pagi ni dah setel lipat kain yang 3 4 timbunan tu...
setel basuh semua baju cadar bagai sarung bantal..
setell..
pastu tengah hari masak nasik goreng jaaa..
hubby aku request..
ya lahh..orang sakit gigi kan.. 
aku offer nak masak bubur takmauu pulak..
layan kan sajaaa..

ni tengah2 hari ni, melepak depan tv sambil berangan tengok ikea online tu..
minggu depan gaji..yeahhhh..
macam2 planning dalam kepala...
nak pi beli pokok2 lah next week..
okeylah..jom lunch...
selamat berhujung minggu semuaaa....
hati2 dijalan raya..
jaga kesihatan...
as-salam..


8 comments:

  1. Happy weekend. Kak lizA pun simpke ue lunch rini. Bakar daging dgn ayaq asam ja..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wahhh daging bakaq ayaq asam...sedap...

      Delete
    2. This comment has been removed by the author.

      Delete
    3. Baru singgah..sronok baca entry..

      Delete
    4. Ziana, TQ, nanti singgah2 lagi yer..heeeeeee

      Delete
  2. aku pon.. sblum gaji plan macam2..

    lepas dapat gaji, bayaq hutang.. nak beli apa pon pikiaq panjang..

    dan ka x hujung bulan ni.. hahahah

    ReplyDelete
  3. Santai2 hujung minggu ye Lyn.. samalah kita.. minggu ni minggu membasuh segala cadar & sarung bantal sambil2 layan karenah c tumpis di rmh..:)

    ReplyDelete

.