Monday, May 12, 2014

Salam Isnin

as-salam..

wah..hari ni aku punch awal...
7.20 dah punch..kihkihkih...padahal masuk 8.30...
ter awal pagi ni sebab anak2 tak buat perangai dan 
jalan raya lengang ja..
agaknya ramai yang sambung cuti..esok kan cuti wesak..

kejap ja dah tengah bulan 5...
ni musim2 makan kenduri kawen ni..
tak sabaq nak terjah majlis kenduri..
ujung bulan 5 ni ada undangan jugak..
bakal pengantin mesti dok buzy buat persiapan ni..
kikikikiki..
semoga semuanya berjalan lancar buat bakal2 pengantin sekalian..

okeylah..entry untuk pagi ni...
nak pi beli sarapan...
kawan2 opis pulak ramai bercuti hari ni..
takpalah lone ranger ja la pagi ni p cafe...

selamat bercuti esok ..
selamat bersama keluargaaaaaa happy2 semuanyaaa...
semoga kita semua diberkatiNYA...aminnn

11 comments:

  1. Ya tak ya la Linda... esok cuti. Baru I teringat.
    Yey!!!. Happy holiday Linda.

    ReplyDelete
    Replies
    1. happy holiday untuk MM dan family juga...muahhh...

      Delete
  2. Salam ukhuwah Syalinda..

    Salam isnin juga buat Linda.. ehe :)
    Memang jalan cukup lengang hari ni.. lepas akak hantar anak sekolah pun sampai ofis pukul 7.30am jer kalau tak dekat pukul 8am baru sampai..
    Selamat bercuti buat linda juge :)

    Akak follow #113.. jemputlah ke blog kecik akak ye :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam kak...

      TQ follow sayer...

      betul kak, jalan lengang, nak cari parking kat opis ni pun best..kosong jaa petak2...kikikiki..

      selamat bercuti yer akak dan family...

      Delete
  3. Salam Lin... mmg sunyi sikit hari ni... ramai yg sambung cuti kan?.. hehe..
    takpelah sesekali sunyi best gak...:)

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  5. untungla cuti esok.. haha..

    ReplyDelete
  6. best kan bila keadaan lengang kita kita jer conquer office, conquer jalan hehehee. selamat bercuti jugak.

    ReplyDelete
  7. Salam Rabu Linda...
    Semua orang cuti, nrl plak keje semalam... ada keje kena siapkan, kena datang jugak... nasib lah sampai tengahari je... petang pi tengok Sheila Rusly & Anzalna shooting ketuk2 ramadhan... hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wslm Nurul, nanti amik gambaq banyak2 dgn Anzalna...hehehehe..syoknyaa..

      Delete

.