Wednesday, May 14, 2014

terima kasih cikgu





terima kasih cikgu-cikgu pra sekolah iris..
hari ni balik amik iris dapat kad 
dan coklat sempena hari ibu...

tapi tak sempat sampai umah, iris nak bedal cekelat tu..
hahahahhaa...







11 comments:

  1. Seronok kan Linda dapat kad dari anak2 ni.. beli dah besar sikit di belikan bunga rose pulak buat kita .. macam anak akak :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. itulah kak, dapat dari anak2 macam mana pun takper...lagi2 dapat bunga...lagi syokkk

      Delete
  2. Replies
    1. Mona, mama dia dok aim cekelat tu, tapi takdan..hahahaa....

      Delete
  3. Replies
    1. SUe, tgk gambar tu nak gelak dah..hahahaa..

      Delete
  4. Cantiknya lukisan Iris..
    cute2 je gambar family dia lukis.

    ReplyDelete
    Replies
    1. MM, lukisan abahnyer tu, nampak macam tangan wayang kulit pun ada..hahahahaa

      Delete
  5. hhihi..comellnya selamat hari mama... :)

    ReplyDelete
  6. Sweet je bila IRIS bagi kad ucapan & lukisan family dia... :)

    ReplyDelete

.