Wednesday, April 4, 2012

arghhhhh..berpinar-pinar mata..berdenyut-denyut kepala..
balik dari meeting di jPN dekat pukul 4.30 tadi..
harus dan wajib balik opis semula 
sebab ada benda lain yang dok mai ding dong ding dong kat aku..
walaupun dah berkali-kali aku kaborkan kat email..
nama ja blajaq tinggi2..tapi bab nak paham ayat penyataan memang totally out..
tolonglah oiii..aku ni pun manusia juga..
semua benda ni aku rasa dah over limit dah..
nak kena handle banyak kerja secara serentak..
aku hanya ada 2 tangan saja..bukan 50 tangan..

pi meeting dengan lain kementerian pun, ada orang tu janji kata nak pegi, 
last2 sampai sana tunggu punya tunggu dengan pengerusi meeting yang berstatus jusa tu..
aku call punya call, barulah dia cakap dia tak boleh mai sebab 
meeting apa ntah tak abis lagi..
meeting??? meeting apa lahhh..tadi janji kata apa??
ya allah..memang dugaan untuk aku..semua orang taichi beramai-ramai..
kadang-kadang aku pikir cabaran..
tapi kalau dah dok macam ni ja takdak sapa speak out apa pun,
memang melampau lah..

aku manusia.. ada keluarga, ada mak bapak kat kampung..kampung jauh lak tu(ayat kesian)..

jadik bermula esok sampai 13 april..aku mengumumkan bahawasanya aku akan berCUTI..

gud byeeeeeeeeeeeee selama 11 hari...

balik perlis..ooooo balik perlis..oooo balik perlis..
hati giranggggggggggggggg...

selamat tinggal kerja2 dipejabattttt..
lepas 11 hari lagi baru aku bukak email opis..



4 comments:

  1. waaa bestnya linda cuti lama balik kampung...

    ReplyDelete
  2. perghhh.. best tu.. aku pon blk perlis gak..

    ct smguu.. yeahaaa..

    ReplyDelete
  3. kehkeh..ni baru cool akak linda..apply cuti panjang2, tutup hp jgn bukak email..heaven

    ReplyDelete
  4. Blogwalking here...

    cik iena follow your blog..
    follow my blog juga ye(^_~)
    www.ienaeliena.com

    ReplyDelete

.