Tuesday, April 17, 2012

training2 again!

hari ni marilah ker htar...aku bagi training untuk 5 hospital..
aku harap sangat ya allah..semoga semuanya dipermudahkan..
walaupun sistem ni banyak hantu..tapi semuanya ketentuan yang Maha Esa..
berdebar-debar sebab pagi-pagi tadi dah ada isu..
sabarlah wahai hatiku..tolonglah kental dan kuat semangat wahai hatiku...
harap2 sempatlah programmer tunggal dan terbaekk aku tu betulkan before jam 9 pagi ni..
amennnnnnnnnnnnn...

weh..HLP (hadiah latihan persekutuan) dah keluar iklan dah..
sapa2 yang layak tu buleh la apply nak sambung belajar dengan cuti belajar bergaji penuh..

semoga kawan2 semua yang apply tu sukses hendaknya..
tunggu aku lagi dua tiga tahun (macam la nak dapat)..

okeylah jommmm gerak ke hospital tengku ampuan rahimahh...
adoi bedebaq-debaqnyaaaa ya allah..
permudahkanlah segala urusan aku..ameennn

2 comments:

  1. lek la.. hang kan hackers..
    kalo x ok gak soh do buat.. ekekeke

    ReplyDelete

.